Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bemutatkozunk...

Kertészeti árudánk Zalaegerszeg nyugati végén, egy több évtizedes múltra visszatekintő díszfaiskola utódjaként kezdte meg működését 2000-ben a Városgazdálkodási Kft. egységeként. A kertcentrum zöldövezetben, közel másfél hektáros területen helyezkedik el.

Kertészetünkben

- gyümölcsoltványokat,

- díszfákat és cserjéket

- évelő-, sziklakerti- növényeket

- szezonális egy és kétnyári virágokat

- és kertészkedéshez szükséges kellékeket kínálunk

Évente 3-4000 gyümölcsoltványból, bogyós gyümölcsű bokorból és több mint 40 féle szőlőoltványból választhatnak vásárlóink. Saját termelésű ültetvényünkből kedvező áron kínálunk örökzöldeket, díszfákat és cserjéket.

Elsősorban hazai, főleg Zala és Vas megyei dísznövénytermesztők kínálatából állítjuk össze választékunkat, mivel ezek a növények a miénkhez hasonló környezeti viszonyok között nevelkedtek. A mediterrán növények kedvelői kisebb mennyiségben természetesen holland és olasz import növényekből is válogathatnak árudánkban.

Sírgondozás:

2012- ősztől új szolgáltatást vezettünk be.
Vállaljuk:
- sírok beültetését /árvácska, egynyári, örökzöld, évelő növényekkel/
- virágtartók beültetését,
- sírok gondozását / gyomtalanítás, öntözés, kapálás/
- tisztítását,
- sír körüli zúzalék feltöltés,
- koszorúk, sírdíszek, vágott virágok kihelyezését.
Szolgáltatás díja egyedi kidolgozású, érdeklődjön elérhetőségeinken!

Szemléletünk:

Fontos szempont számunkra, hogy vásárlóink megtalálják nálunk az elképzelésüknek és a környezeti adottságoknak megfelelő növényeket. A vásárlás során ültetési és növényápolási tanácsokkal, valamint fényképes ismertető táblákkal segítünk, hogy a választott növény és a megálmodott kert könnyen kezelhető legyen, és sok örömet nyújtson. Az egyedi vásárlói igényeket a lehető legrövidebb időn belül próbáljuk kielégíteni.

Vásár a városban...

Évente 3-4 alkalommal, tavasszal, ősszel, és a városi fesztiválok ideje alatt a belvárosban is találkozhat velünk, a Virágos Zalaegerszeg mozgalmat népszerűsítő virágvásárainkkal színesítjük a hétköznapokat!

Minden év januárjában részt veszünk a városi egynyári ágyak tervezésében. Májusban több tízezer egynyári palánta várakozik az árudában a közterületi kiültetésre. Galéria mappánkba ízelítőt állítottunk össze a május-júniusban kiültetésre kerülő egynyári ágyak képeiből.

Az oldal megtekintéséhez ajánlott böngészők: Internet Explorer 8, Firefox 6.0, vagy újabb. Programozás: Udvardi Balázs